İSTANBUL / ZEYTİNBURNU - Zeytinburnu Merkezefendi Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Okulumuz koordinatörlüğünde ''Genç Muhafızlar'' Hafızlık yarışması İstanbul bölge finali gerçekleştirildi.

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı Programı yapılmıştır.

Mrt

10.sınıf öğrencilerimiz Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında gölge oyunu sergileyip hayali olmuşlardır.

Mrt

Okulumuz İdarecileri öğretmenleri ve aileleri ile iftar yemeğinde bulmuştur.

Mrt

Okulumuzda Mart ayı için tüm sınıf seviyelerinde deneme gerçekleştirilmiştir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Bilgi üniversitesi tarafından okulumuz 11. ve 12. sınıflara yönelik aşamalı olarak okul kütüphanesinde  üniversiteli olmak adlı motivasyon semineri düzenlenmiştir.

Mrt

Okulumuzda Ramazan ayı mukabelesi başlamıştır.

Mrt

Okulumuzda  4.saat sonunda deprem tatbikatı yapılmıştır.Siren seslerine ve yönergelere dikkat edilerek deprem tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuz Akademik Kurul Başkanı Erol ALGAN başkanlığında okulumuz 10.sınıflara yönelik veli,öğrenci,idareci işbirliği ile  yapılan toplantıda öğrencilerin akademik durumları ve yapılan deneme sonuçları değerlendirilmiştir.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün düzenlediği Yabancı Diller 8.Merkezi İzleme Sınavı (Farsçadan) okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuz Akademik Kurul Başkanı Erol ALGAN başkanlığında okulumuz 9.sınıflara yönelik veli,öğrenci,idareci işbirliği ile  yapılan toplantıda öğrencilerin akademik durumları ve yapılan deneme sonuçları değerlendirilmiştir.

Mrt

Şehit Yaşar Yeşilkır İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve Rehber öğretmeni  okulumuzu ziyaret etmiştir.

Şbt

Okulumuzda tüm sınıf seviyelerinde Şubat ayı denemsi gerçekleştirildi...

Şbt

İŞ KUR tarafından   okulumuz 11. ve 12. sınıf öğrencilerine mesleki tanıtım semineri yapışmıştır.